سیستم فروش

معرفی 8 «شبکه اجتماعی» مهم حال حاضر ایران

شبکه های اجتماعی معروف در ایران

در ادامه این دوره قصد داریم روش های کسب درآمد از طریق شبکه های اجتماعی را به صورت مفصل توضیح بدهیم. بهتر است قبل از آن­که وارد معرفی روش ­های کسب درآمد نجومی و عمومی از شبکه­ های اجتماعی شویم، مروری کوتاه بر ویژگی­ های مهم ترین شبکه­ های اجتماعی مطرح در ایران داشته، تا با درک بهتری بتوان بهترین حالت­ های کسب درآمد از شبکه­ های اجتماعی را بررسی نمود.

 

 

شبکه اجتماعی اول: فیسبوک

یکی از بهترین شبکه‌های اجتماعی برای معرفی هر فعالیت تجاری، شبکه‌ فیسبوک است. برخلاف عقیده‌ی بسیاری که فکر می‌کنند چون این شبکه در ایران فیلتر شده، بازدهی خوبی نمی‌تواند داشته باشد، ‌باید آماری داد تا شگفت زده شوید. طبق آخرین آمار حدود 35 میلیون ایرانی در فیسبوک عضو هستند و به عبارتی می‌توان گفت اگر شما بتوانید در این شبکه‌ اجتماعی فعالیت کنید، تقریباً امکان گسترش ارتباط تا 35 میلیون نفر را خواهید داشت. اگرچه در حال حاضر این شبکه در دسترس نیست، امّا از طریق روش‌های مختلفی مردم به آن دسترسی می‌یابند و بازدیدهای بسیار زیادی نیز از ایران دارد. در نظر داشته باشید اگر می‌خواهید، برای کسب درآمد از طریق فیسبوک اقدام کنید، حتماً ‌باید یک صفحه‌ تجاری (و نه یک صفحه‌ شخصی) ایجاد کرده و در آن فعالیت کنید.

 

 

شبکه اجتماعی دوم: اینستاگرام

اینستاگرام، نام شبکه‌ای است که تا حدودی توانسته در دسترس نبودن فیسبوک را برای ایرانی‌ها پر کند. این شبکه‌ اجتماعی بر مبنای موبایل پایه‌گذاری شده، به‌ صورتی که از طریق کامپیوتر شخصی نمی‌توان صفحه خود را در آن بروز رسانی کرد. این همان دلیلی است که اینستاگرام توانسته فضای صمیمی‌تری را برای کاربران خود ایجاد کند. در این شبکه‌ اجتماعی تنها می‌توان از طریق گذاشتن عکس‌های مربع شکل و یا ویدئوهایی کوتاه با دیگران ارتباط برقرار کرد. نکته مهم برای فعالیت و کسب درآمد از اینستاگرام، ایجاد یک صفحه‌ (پیج) تجاری است، زیرا صفحات تجاری با قابلیت‌هایی که دارد، می‌تواند امکانات بیشتر و حرفه‌ای‌تری را در اختیارتان قرار دهد.

 

 

شبکه اجتماعی سوم: توییتر

یکی دیگر از شبکه‌های اجتماعی که میان ایرانی‌های بسیاری طرفدار پیدا کرده، شبکه‌ اجتماعی تویتر است. توییتر یک شبکه اجتماعی است که برای فرستادن پیام نهایتاً 156 کاراکتری مورد استفاده قرار می‌گیرد. طبق آخرین آمار هم‌اکنون حدود 20 میلیون ایرانی در توییتر فعال هستند، موضوعی که می‌تواند برای همه‌ افرادی که قصد کسب درآمد دارند، بسیار مهم باشد. خبر جالب‌تر این است که این آمار هر روز در حال افزایش است، زیرا بسیاری از مسئولان و هنرمندان، این شبکه را برای رساندن پیام‌های روزانه خود به دنبال‌کنندگان انتخاب کرده‌اند. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های حال حاضر توییتر، امکان قرار دادن عکس و لینک در آن است. این ویژگی می‌تواند برای ایجاد ترافیک وب سایت و همچنین فروش یک محصول به کار رود.

 

 

شبکه اجتماعی چهارم: لینکداین

اگر کار شما در حوزه‌ خاصی است، می‌توانید از طریق این شبکه با افرادی که تخصص، مهارت و یا علایق مشابه شما دارند، ارتباط پیدا کنید. به ‌عنوان‌ مثال، تصور کنید شما یک مهندس مکانیک باشید که در نرم‌افزار خاصی تخصص دارید و به دنبال افرادی هستید که در زمینه‌ تخصص شما فعال هستند. در این حالت بهترین شبکه‌ اجتماعی برای شما لینکداین است. شما از طریق این شبکه قادر خواهید بود تا در قسمت جستجوی آن، افراد را بر اساس تخصص‌های‌شان جستجو و بسیار سریع به جامعه‌ هدف خود دست پیدا کنید. این شبکه سه ویژگی بسیار بزرگ دارد که عبارتند از:

  • این شبکه از ایران قابل دسترس است و هیچ محدودیتی ندارید.
  • در آن می‌توانید یک حساب تجاری باز کنید و به ‌صورت حرفه‌ای در زمینه کسب درآمد وارد شوید.
  • این شبکه، هم از طریق نرم‌افزار انتشار یافته مخصوص موبایل و هم از طریق کامپیوتر شخصی قابل دسترسی است.

 

 

شبکه اجتماعی پنجم: یوتیوب و آپارات

یوتیوب و آپارات معروف‌ترین سایت‌های اشتراک ویدئو در دنیا و ایران هستند. شما می‌توانید با استفاده از این شبکه‌ها به معرفی محصولات، مهارت و کار خود بپردازید. شاید با خود فکر کنید معرفی کردن مهارت یا محصول از طریق ویدئو نمی‌تواند کمک زیادی به بازاریابی و کسب درآمد شما کند، امّا مطمئن باشید اشتباه می‌کنید.

 

 

شبکه اجتماعی ششم: گوگل پلاس

از میان تمام شبکه‌های اجتماعی به هیچ عنوان نباید فعالیت در این شبکه را از دست داد. این موضوع اگر صاحب یک وب سایت نیز باشید، بسیار با اهمیت‌تر نیز می‌شود. همانطور که می‌دانید بالاترین میزان جستجوها در اینترنت از طریق گوگل انجام می‌شود و از دید گوگل، بالاترین امتیاز در میان شبکه‌های اجتماعی به گوگل‌پلاس اختصاص دارد. مطالب و محصولاتی که در گوگل‌پلاس قرار داده می‌شوند، به ‌سرعت رشد کرده و به سمع و نظر بسیاری از کاربران اینترنت می‌رسد. فراموش نکنید اگر صاحب یک وب سایت هستید، حتماً مطالب سایت خود را در گوگل نیز قرار داده و در آنها لینکی به وب سایت خود بدهید.

 

 

شبکه های اجتماعی هفتم: تلگرام

این­ شبکه‌ اجتماعی بعد از شبکه های اجتماعی گذشته پا به میدان گذاشته و توانستند کاربران بسیار بسیار زیادی از ایران را به سمت خود بکشانند. این شبکه ­روی هم رفته بالای 40 میلیون عضو از ایران دارد! و توانستند برای بسیاری از ایرانی‌های باهوش، تبدیل به یک منبع کسب درآمد خوب، بدون هیچ‌گونه سرمایه‌ای شوند. اشتراک گذاری آسان انواع فایل و کاربری آسان، از مزیت‌های این شبکه اجتماعی، نسبت به دیگر شبکه‌های اجتماعی است. همچنین پرده‌برداری از دو قابلیت جدید این شبکه­ های اجتماعی به نام‌های ربات و کانال که ابداع کننده آن­ها تلگرام است، نیز توانسته محبوبیت این شبکه‌ های اجتماعی را در میان کاربران ایرانی بسیار بالا ببرد.

 

 

شبکه اجتماعی هشتم: سروش

سروش یکی از اپلیکیشن­های ارتباط جمعی ایرانی است که پس از شبکه ­های اجتماعی خارجی، م ی­توان روی آن برای کسب درآمد حساب باز نمود. محیط نرم ­افزاری سروش تقریباً با همان قابلیت­های تلگرام است که البته ابتکاراتی نیز در شیوه ­های کسب درآمد و جستجوی کانال ­ها داشته است. ابتکاراتی همانند کسب درآمد از خریدشارژ و پرداخت قبض، فروشگاه استیکر و … .

 

یاسین هدایتی فر

تعریفی از خود داشته باشم، سخت است. اما آمده ام تا رنگی نو به ذهنیت های کهنه بپاشم!!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا