سیستم فروش

کسب درآمد از «پرورش ماهیان زینتی»

یکی از پرسودترین کسب ­و کارهایی که می ­توان آن را در منزل نیز انجام داد و درآمد بالایی داشت، پرورش ماهیان زینتی یا آکواریومی است. مالزی، سنگاپور، تایلند و چین از عمده صادرکنندگان برجسته این محصول در دنیا هستند که توانسته ­اند از این کسب­ و کار درآمدهای میلیارد دلاری برای کشورشان به ارمغان بیاورند.

اما سهم ایران از پرورش ماهی های زینتی در بازارهای بین‌المللی تقریباً صفر است و متأسفانه بیش از 90 درصد نیاز خود را از واردات تامین می‌کند. از مرحوم شاهرخی می‌توان به عنوان بنیانگذار صنعت پرورش ماهی زینتی در ایران نام برد.

دستورالعمل اجرایی

در حال حاضر مراکز فنی و حرفه‌ای و برخی از دانشگاه‌های جامع علمی کاربردی اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی پرورش ماهیان زینتی با حداقل هزینه می‌کنند که می‌تواند بهترین راهنمایی برای ورود افراد علاقه مند به این شاخه از بازار باشد. پس از طی­ کردن این دوره‌ها و کسب مدرک فنی ­و حرفه ­ای می­ توان این کسب ­و کار را با هزینه­ ای در حدود 5 میلیون تومان ایجاد کرد و برای فراهم کردن هزینه­ اولیه از وام­ های خوداشتغالی سازمان فنی­ و حرفه ­ای نیز استفاده کرد.

بهتر است در ابتدا از پرورش ماهیانی همچون اسکار که دارای تلفات کمتر و دوام بیشتری نسبت به دیگر ماهیان زینتی هستند، شروع کنید. قبل از شروع این کار بهتر است به چند مرکز فروش ماهی­ های زینتی سر بزنید تا با موانع و مشکلات این کار بیشتر آشنا شده و قبل از تولید برای نحوه فروش و بازاریابی محصول خود برنامه­ ریزی کنید.

یاسین هدایتی فر

تعریفی از خود داشته باشم، سخت است. اما آمده ام تا رنگی نو به ذهنیت های کهنه بپاشم!!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا