سیستم فروش

کسب درآمد از « فریلنسینگ »

«فریلنسینگ» چیست؟

روزی پیام جالبی از طرف یکی از اعضای کانال تلگرامی خودم دریافت کردم که پیشنهاد همکاری برای فروش دوره آموزش کسب درآمد از یک وب سایت خارجی را می ­داد. این موضوع از آن جهت برایم بسیار جالب شد که آن فرد در خارج از ایران زندگی می­ کرد. از طریق یک شماره تماس، یک ساعت با هم صحبت کردیم و تمام اطلاعات را از آن فرد گرفتم. شیوه کسب درآمد او، آزاد کاری یا «فریلنسینگ» بود که مطمئنم برای 99 درصد افراد جامعه موضوع بسیار جدیدی است و جالب تر آن، اینکه که درآمد ماهیانه آن شخص، یک درآمد میلیونی و بی­ نظیر بود.

در ابتدا، دورکاری و یا فریلنسیگ را توضیح می­ دهم.

 

 دورکاری یا فریلنسینگ شیوه‌ای از کسب درآمد است که بر پایه‌ آن فرد یا شرکتی قول انجام کاری را در ازای دستمزد مشخص به شما می‌دهد. در این شیوه از کسب درآمد، نیازی نیست تکه شما، هر روز در محل خاصی حاضر شوید تا کار مورد نظر کارفرما را انجام دهید. بلکه در بسیاری از موارد، هماهنگی، دریافت، انجام و تسویه ‌حساب کار، از راه‌دور و بدون آنکه دو طرف قرارداد دیداری با یکدیگر داشته باشند، صورت می‌پذیرد. از این جهت به کسب درآمد از این شیوه، دورکاری، آزاد کاری و یا فریلنسینگ گفته می‌شود و اساساً این کسب‌ و کار، یک‌نفره است.

 

امروزه صرفاً از طریق آزاد کاری یا فریلنسینگ، میلیون‌ها نفر در کشورهای توسعه یافته درآمد اینترنتی دارند و ثابت کرده‌اند که لزوماً نباید برای کسب درآمد در استخدام دیگران بود. مدل سازمان یافته این کسب‌وکار اینترنتی به گونه‌ای ایجاد شده که دو طرف یک قرارداد، می‌توانند از دو کشور مختلف بوده و هیچ محدودیت مکانی برای انجام کار و کسب درآمد وجود نداشته باشد. همین حالا افراد بسیاری در ایران هستند که از طریق کار برای شرکت‌های آمریکایی و اروپایی با پول رایج دلار کسب درآمد می‌کنند. این موضوع با توجه به ارزش پایین ریال ایران بسیار قابل توجه و اقتصادی است.

 

 

اما در کسب درآمد به شیوه دورکاری، مسلماً هر شغلی را نمی‌توان غیر حضوری و در اینترنت انجام داد. برای همین، در این روش از کسب درآمد بعضی حرفه‌ها خیلی بیشتر مورد نیاز بوده و بازار کار آن داغ‌تر است. نمونه‌های زیر مواردی از آنها هستند:

یاسین هدایتی فر

تعریفی از خود داشته باشم، سخت است. اما آمده ام تا رنگی نو به ذهنیت های کهنه بپاشم!!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا